Kookprins.nl

online kookboek

Witte kleefrijst met suiker en kokos

44 Views

Dit heb je nodig:

1 zakje Ketan (witte) verkrijgbaar in de toko’s
bruine bastaardsuiker
gemengde gedroogde kokos (ook in de toko’s).

En dit is het recept:

Kook de Ketan als rijst gaar, voel of proef de Ketan inderdaad gaar is en haal af.
Verdeel de Ketan in pudding schaaltjes (schaaltjes niet te vol) en strooi er eerst wat suiker op.
Je zult dan zien dat de suiker smelt en zich goed verspreid.
Daarna strooit U er wat kokos over en eet dit bij de koffie of de thee of als dessert van de rijsttafel.

NOOT
Als je de uien fijn moet snijden, dan is het beste zo fijn mogelijk te snijden net zoals uitjes op haring.

Print Friendly, PDF & Email
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar