Kookprins.nl

online kookboek

Kalfskoteletten met roomsaus

40 Views

Dit heb je nodig voor vier personen:
4 kalfskoteletten
zout en peper
1 ei
paneermeel
100 g boter
20 g bloem
2 dl room
Citroensap

En dit is het recept:
Wrijf de koteletten in met zout en pep er en haal ze vervolgens door het losgeklopte ei en het paneermeel.
Verhit de boter en bak de koteletten rondom bruin en krokant.
Voeg wat aangemaakte bloem bij de jus en roer tot zij gebonden is.
Neem de pan dan van het vuur en roer de room voorzichtig door de saus evenals een paar druppels
citroensap.
Serveer de saus apart.

Kalfskoteletten met roomsaus is een heerlijk en vooral ook gemakkelijk recept welke zeer snel te bereiden is voor de echte liefhebber van zalig kalfsvlees

Print Friendly, PDF & Email
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar