Kookprins.nl

online kookboek

Groente kebabs

Dit heb je nodig voor een stokje Groente kebab :

2 el olijfolie
½ teen knoflook, geplet
4 blokjes aubergine (2½ cm)
2 parten tomaat
2 blokjes aardappel (2½ cm) voorgekookt
1 geblancheerde kleine ui
2 dikke repen groene paprika
15 g boter, gesmolten

En dit is het recept:

Doe olie en knoflook in een kom, voeg de aubergineblokjes toe en marineer ze 4 uur.
Laat ze uitlekken.
Rug aubergine, tomaat, aardappel, ui en paprika afgewisseld aan het satéstokje.
Kwast ze in met gesmolten boter en rooster ze 10 à 12 min op 8 cm van een gloeiende grill, ze geregeld keren en bedruipen.

Groente Kebabs zijn een heerlijk vegetarisch gerecht die je natuurlijk vindt op kookprins

Print Friendly, PDF & Email
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar