Kookprins.nl

online kookboek

img

Entrecote provinciale

59 Views

Dit heb je nodig:

4 entrecotes
500 g tomaten
1 sjalotje
1 knoflookteentje
olie
zout en peper
0,25 di rode wijn
peterselie
200 g boter
peterselie

En dit is het recept:

Snijd de tomaten in stukjes, snipper het sjalotje en pers het knoflookteentje uit.
Fruit ze even in de hete olie.
Voeg dan zout, peper, wijn en fijngeknipte peterselie toe en laat alles 10 minuten sudderen.
Wrijf de entrecote in met zout en peper en braad ze in de hete boter bruin en gaar.
Neem ze uit de pan en leg ze op een warme schaal.
Giet de braadboter bij de saus en roer door.
Giet de saus over het vlees en dien het op met gekookte aardappelen en groente naar keuze.

entrecote

 

Print Friendly, PDF & Email
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar